Over ons

Fotostudio Hans Keur, fotografie & fine-art printing, is de fotograaf in Oosterhout en omgeving voor bedrijven, organisaties, overheid en particulier.

Naast de jarenlange ervaring is de creatieve werkwijze van Studio Hans Keur, fotografie & fine-art printing,  een onmisbaar element in uw opdracht maar staan wij vanzelfsprekend ook open voor uw eigen inbreng en ideeën.


Bedrijven | Organisaties | Overheid

Voor de zakelijke markt kunnen wij u van dienst zijn in onze fotostudio met een zeer gevarieerd type werk. Van produktfotografie tot bedrijfsreportage, van studioportret (bv voor sociale media) tot architectuurfotografie.


Particulieren

Voor de particulier is Studio Hans Keur, fotografie & fine-art printing,  dé partij in en rond Oosterhout die u moet hebben voor uw huwelijks-, familie- en portretfotografie.

Uw trouwdag vastgelegd in een stijlvolle reportage om uw gehele leven van te genieten. Uw gezin op smaakvolle gefotografeerd als schitterend tijdsdocument. Of uzelf als aanstaande ouders op artistieke, creatieve wijze in beeld gebracht.

Als herinnering aan de meest karakteristieke momenten en mijlpalen van uw leven voor uzelf en latere generaties.